'aandacht voor autisme
      en wonen met zorg'
 

Nieuws

Tussenwoning, ca. 56 m2, op de eerste verdieping van het appartementencomplex De Clophaemer. Het gebouw de Clophaemer in Utrecht Overvecht grenst aan winkelcentrum de Klop. De woning wordt door woningbouwvereniging SSH (Stichting Studenten Huisvesting) verhuurd. 

Binnen de Clophaemer woon je samen met 9 andere bewoners , waarvan 8 op de 1e verdieping. Er is een gemeenschappelijke ruimte met ruime keuken, zithoek met Tv en balkon. In de badkamer van de begeleiding zijn een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik. Het begeleidingsteam (Reinaerde) heeft een bescheiden administratieve ruimte naast de gemeenschappelijke ruimte.

Clophaemer app 70M

Het appartement heeft een woon-/ slaapkamer (41 m2) met Frans balkon; een open keuken (4,4 m2) met aansluiting voor elektrisch koken; in de centrale hal een ruime bergkast; doucheruimte (3,1 m2) met toilet (en wasmachineaansluiting). Het appartement heeft de cv-kast in de centrale hal en in de kelder een fietsenberging. Tevens is er een glasvezelaansluiting voor internet beschikbaar, waarvoor je zelf een abonnement kunt afsluiten.

De netto huur bedraagt € 663,- per maand, plus € 39,- servicekosten. (Hiervoor kan huurtoeslag aangevraagd worden). Als je jonger bent dan 23 jaar, wordt de huur naar beneden aangepast aan de huurgrens voor studenten.

Je sluit voor het appartement individueel een huurcontract af (met koppelbeding voor Zorgafname bij Grasboom Clophaemer) met de verhuurder SSH. De huur betaal je aan SSH.
De begeleidingskosten worden betaald aan Grasboom Clopaemer vanuit het Pgb met een beschikking Beschermd Wonen die je van de gemeente Utrecht hebt ontvangen. Voor de zorg die je wenst af te nemen sluit je een zorgovereenkomst met de stichting Grasboom Utrecht Clophaemer.

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen in een ouderinitiatief van De Grasboom, is actieve deelname van je ouders en/of naast betrokkenen.

Het appartement is per 19 juli 2018 beschikbaar. Een (werk)week proefslapen op het appartement behoort tot het toelatingstraject. Zo kun je de situatie goed leren kennen om latere teleurstellingen te voorkomen.

Meer informatie over de locatie en het wonen bij  Grasboom Clophaemer kun je vinden op de website van de bij projectinformatie.

Hoe kun je inschrijven voor de woning?
Wil je graag zelfstandig wonen met passende begeleiding die je denkt nodig te hebben? Reageer dan voor 24 juni a.s. door, na te zijn ingelogd, je in te schrijven voor dit woningaanbod.

Heb je belangstelling of heb je vragen?
Stuur voor 24 juni a.s. een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam en inschrijfnummer bij De Grasboom.
De contactpersoon van dit project zal dan contact met je opnemen.

 

Nieuwsflits

Woningaanbod