'maatwerk
wonen met zorg'

Algemene Informatie
Grasboom Hilversum Binnendoor ligt op een steenworp afstand van het centrum van Hilversum en het centraal station. Stichting Exploitatie Hilversum realiseerde dit derde Grasboomproject in 2012 in samenwerking met Dudok Wonen. Hilversum heeft een mooi winkelcentrum met uitgaansmogelijkheden. In de directe omgeving zijn er vele recreatieve mogelijkheden en natuurgebieden; Loosdrecht met haar watersportmogelijkheden ligt op fietsafstand.

Woonprofiel
Het complex ligt aan de stille woonhof Het Binnendoor. Deze hof is gebouwd in de karakteristieke jaren ’30 stijl van architect Dudok. Het project omvat 8 tweekamerappartementen en een gemeenschappelijke ruimte: het Knooppunt. Verder is er een gemeenschappelijke was/strijkruimte, betaalde parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling buiten het pand.
Er zijn 6 appartementen van ca. 50 m2 en 2 van ca. 60 m2 . Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer en apart toilet. Daarnaast zijn er twee bergruimten. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, individueel te bedienen afzuigkap, koelkast en magnetron.

Voor deze sociale huurwoningen geldt in 2016 een inkomensgrens van € 35.739

Klik hier voor een Een virtuele toer door het woonproject.

Woningaanbod